BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY DYNAMIC

ONDERSCHEIDEND EN MARKANT

VANAF

 121.860

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 74

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 3,3

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • LICHTMETALEN VELGEN

  De Range Rover Sport Autobiography Dynamic is standaard uitgerust met 21" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen ‘Style 5085’ in Diamond Turned Finish.

 • MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting bieden Adaptive Driving Beam (ADB) en een Adaptive Front-lighting System (AFS). Door het splitsen van het grootlicht in onmerkbaar dunne, verticale stroken, maximaliseert ADB het zicht en werpt het een schaduw voor tegemoetkomend verkeer om verblinding te voorkomen.

 • ELEKTRISCH VERSTEL-, VERWARM- EN INKLAPBARE BUITENSPIEGELS, AUTOMATISCH DIMMEND

  Deze geavanceerde verwarmbare buitenspiegels met instapverlichting en automatische dimfunctie zijn elektrisch inklapbaar om schade te voorkomen bij parkeren op smalle plekken. Verder beschikt de buitenspiegel over een inparkeerfunctie wanneer de transmissie in achteruit wordt gezet om het zicht tijdens manoeuvreren te verbeteren.

 • 22-VOUDIG VERSTELBARE EN KOEL-/ VERWARMBARE VOORSTOELEN

  Voor uitzonderlijk comfort op zelfs de langste ritten. De koel-/verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie en bekleding in Semi-aniline leder, en de verwarmbare buitenste zitplaatsen van de achterbank hebben 'Cut Diamond'-perforaties, verstelbare zijwangen en een elektrisch verstelbare bovenbeensteun.

 • DRIVE EN PARK PACKS

  Deze bieden een combinatie van functies die u veilig en geïnformeerd houden. Het Drive Pack omvat Driver Condition Monitoring, Blind Spot Monitor en Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter. Daarnaast omvat het Park Pack de 360° Park Distance Control, Rear Traffic Monitor en Clear Exit Monitor.

 • MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

  Alle diepte en helderheid van een live concert, mogelijk gemaakt door 19 luidsprekers voor, achter en opzij, inclusief een tweekanaals subwoofer – naadloos samengebracht met behulp van Trifield™-technologie. Allemaal moeiteloos bediend via Touch Pro Duo.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm
WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
SDV6 (3.0L DIESEL 306 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 7,1 209/225 700
Vanaf 8,8 Vanaf 232
SDV8 (4.4L DIESEL 339 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 7,2 209/225 740
Vanaf 10,5 Vanaf 275
Si4 PHEV (2.0L PETROL 404 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 6,7 220 640
Vanaf 3,3 Vanaf 74
V8 (5.0L SUPERCHARGED BENZINE 525 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 5,3 250/225** 625
Vanaf 14,0 Vanaf 315
Range Rover Sport

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Range Rover Sport

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw auto nog persoonlijker kunt maken.

KIES UW UITVOERING

Range Rover Sport HST

*20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084' voor P400e.

**Alleen beschikbaar op wagens met 5+2 zitplaatsen (optie).

Alleen beschikbaar op Dynamic-uitvoeringen.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.