BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

DESIGN

INTERIEURDESIGN

Het interieur van de nieuwe Range Rover Sport HST is uitgevoerd met een afwerking in Suedecloth voor stuurwiel, hemelbekleding en transmissiekeuzehendel, voor een unieke en nog luxueuzere uitstraling. Dit wordt verder aangevuld door schakelpaddles in aluminium. Maak een keuze uit vier kleurenthema's voor het interieur, met bijpassende stoelbekleding in Windsor leder. Alle stoelbekledingen zijn verder verfraaid met geperforeerde inzetten in Ebony en zijwangen in Suedecloth.

/

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

 • HST Wheels

  LICHTMETALEN VELGEN

  21" 9-Spoke lichtmetalen velgen ‘Style 9001’ in Gloss Black zijn standaard. De optie van 22" 5-Split Spoke lichtmetalen velgen ‘Style 5086’ in Gloss Black (hierboven afgebeeld) is exclusief beschikbaar voor de nieuwe Range Rover Sport HST.

 • HST Wheels

  MILD HYBRID

  De 294 kW/400 pk zescilinder benzinemotor van de nieuwe Range Rover Sport HST heeft een Mild Hybrid (MHEV)-systeem dat energie, die normaal gesproken verloren gaat tijdens afremmen en uitrollen, intelligent hergebruikt. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-emissies.

 • HST Seats

  16-VOUDIG VERSTELBARE DYNAMIC-VOORSTOELEN

  De voorstoelen met bekleding in geperforeerd Windsor leder zijn verder verfraaid met unieke inzetten in Ebony. De 16-voudig verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen zijn ook voorzien van zijwangen in Suedecloth. Beschikbaar in Ebony/Ebony, Ebony/Ivory, Ebony/Pimento en Ebony/Eclipse.

 • HST Headlights

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Bieden maximaal zicht en werpen een schaduw voor tegenliggers om verblinding van tegemoetkomend verkeer te voorkomen. Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting bieden Adaptive Driving Beam (ADB) en een Adaptive Front-lighting System (AFS).

 • HST Carbon Fibre

  CARBON FIBRE STYLING

  Hoogwaardige details in Carbon Fibre op de omlijsting van de grille, de motorkap en de side vents dragen bij aan het sportieve en luxueuze design van de nieuwe Range Rover Sport HST.

 • HST Driver Assistance

  DRIVE EN PARK PACKS

  Het Drive Pack omvat Driver Condition Monitoring, Blind Spot Monitor en Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter. Het Park Pack omvat 360° Park Distance Control, Rear Traffic Monitor en Clear Exit Monitor.

MOTOREN - OVERZICHT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm
WLTP BRANDSTOFVEBRUIK gecombineerd l/100 km
WLTP CO2 EMISSIES gecombineerd g/km
i6 (3.0L BENZINE 400 PK) 8 Traps Automatische Transmissie CONFIGUREREN 5,9 225 550
Vanaf 10,3 Vanaf 234
Range Rover Sport

CONFIGUREREN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Range Rover Sport

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw auto nog persoonlijker kunt maken.

KIES UW UITVOERING

Range Rover Sport HST

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.