UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

Two Rhinos Staring Down Each Other

UW 10-DAAGSE REIS 

Uw 10-daagse avontuur omvat het allerbeste dat dit geweldige land heeft te bieden, van de kustlijn van Swakopmund tot de bruisende Namibische hoofdstad Windhoek. 

Dry mountains

UW 14-DAAGSE REIS 

Dezelfde magische bezienswaardigheden als de 10-daagse tour, plus vier extra dagen fascinerend cultureel erfgoed, spectaculair wild en ongeëvenaarde landschappen. 

HOOGTEPUNTEN 

SPECTACULAIRE KUSTLIJNEN 

Beleef geweldige ritten door het zand en langs scheepswrakken aan de unieke Zuid-Atlantische kust en kampeer op het dak van uw Defender. 

WONDERLIJK WILD KIJKEN 

Volg de paden van het Etosha National Park om neushoorns, olifanten, giraffen en leeuwen in hun natuurlijke habitat te spotten. 

RAADSELACHTIGE GEBIEDEN 

Laat u betoveren door de eeuwenoude tradities van de semi-nomadische Himba-stammen, de indrukwekkende Epupa Falls en het majestueuze Hartmann-gebergte. 

AVONTUURLIJK OFFROAD-RIJDEN 

Een landschap dat zowel meedogenloos als spectaculair is. Diep zand, droge rivierbeddingen en ongemarkeerde paden zullen u en de Defender op de proef stellen. 

HOOGTEPUNTEN

De 14-daagse reis langs de Skeleton Coast biedt extra hoogtepunten, zoals: 

DE HOOGSTE TOPPEN

Rijd offroad naar het iconische Brandberg-gebergte – het hoogste van Namibië – en geniet van een scala aan kleuren en vergezichten over de vlakten van de Erongo-regio. 

OUDE ROTSKUNST 

Wandel in de voetsporen van jagers uit het stenen tijdperk en ontdek hun oude verhalen en graveringen op de grotwanden bij Twyfelfontein. 

MEER SAFARI SIGHTSEEING 

Doorkruis het Erindi Private Game Reserve en Palmwag National Park om bij zonsondergang springbokken, olifanten, giraffen en zeldzame vogels te zien grazen. 

ONTDEK MEER DEFENDER JOURNEYS 

WOESTE BERGSTREKEN 

Van de uitgestrekte savanne tot het hoge Erongo-gebergte, met daartussenin de adembenemende Namibwoestijn.

SAFARI NAMIBIË 

Het adembenemende Etosha National Park. Wie ervan droomt om Afrikaanse inheemse dieren in hun natuurlijke habitat te spotten mag dit niet missen.

SAFARI BOTSWANA 

Ontdek het hart van de overweldigende Afrikaanse schoonheid met de iconische Victoriawatervallen en het prachtige Chobe National Park en Moremi Game Reserve. 

Ga naar landrover.nl/terms-and-conditions voor de algemene voorwaarden

 

Belangrijke opmerking

 

De hier getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. In geval van onduidelijkheid over het programma wordt de tekst van het reisplan beschouwd als de nauwkeurigere interpretatie van de reis. Wij behouden ons het recht voor om de reisroute te wijzigen en/of de touroperator te vervangen door gelijkwaardige alternatieven.