DE VOORDELEN VAN GROENER RIJDEN

Veel minder tijdverlies bij tankstations, aanzienlijke belastingvoordelen bij aanschaf en geen kosten in verband met emissieheffingen en lage-emissiezones in veel steden. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u elke dag geld kunt besparen met de overstap naar een Land Rover plug-in electric hybrid (PHEV).

Electric Charging cost saving Illustration of vector icons

BESPAAR TOT EEN DERDE AAN BRANDSTOFKOSTEN

In vergelijking met benzine en diesel is rijden op elektriciteit in de EV-modus (Full Electric Vehicle) de meest kostenefficiënte manier om uw auto dagelijks te gebruiken. Opladen via een thuislader kan uw brandstofkosten met wel een derde verlagen – dus hoe meer u laadt, hoe meer u bespaart.

Land Rover Charging Illustration

LAGERE MOTORRIJTUIGENBELASTING

In de meeste landen zijn lagere belastingtarieven en emissieheffingen van toepassing op electric hybrids dan op vergelijkbare auto's met alleen een benzine- of dieselmotor. In sommige landen kunnen wagenpark- en bedrijfseigenaren voor hun organisatie ook profiteren van een aftrekpost waarmee de waarde van de auto wordt afgetrokken van de jaarlijkse winst.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons programma electric hybrid en mild hybrid modellen die onze moderne visie op de mogelijkheden en luxe van Land Rover etaleren.    

parked New Range Rover Sport middle of the road

DE ELECTRIC HYBRID-ACTIERADIUS UITGELEGD

In een Land Rover electric hybrid is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.    

Electric Charger

EEN ELECTRIC HYBRID OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw electric hybrid.