DE VOORDELEN VAN GROENER RIJDEN

Mogelijke belastingvoordelen bij aanschaf, geen kosten in verband met emissieheffingen en zero-emissiezones (ZES) in veel steden en minder tijdverlies bij tankstations. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe u dagelijks geld kunt besparen met een elektrische auto of electric hybrid.

Electric Charging cost saving Illustration of vector icons

BESPAAR TOT EEN DERDE AAN BRANDSTOFKOSTEN

In vergelijking met benzine en diesel is thuisladen veelal de meest kostenefficiënte manier voor het dagelijks gebruik van uw auto. Elektriciteit uit een thuislader kan u helpen uw brandstofkosten te verlagen, vooral als u oplaadt tijdens daluren.

Illustration of vector icons

LAGERE MOTORRIJTUIGENBELASTING

In de meeste landen zijn lagere belastingtarieven en emissieheffingen van toepassing op electric hybrids dan op vergelijkbare auto's met alleen een benzine- of dieselmotor. In sommige landen kunnen wagenpark- en bedrijfseigenaren voor hun organisatie ook profiteren van een aftrekpost waarmee de waarde van de auto wordt afgetrokken van de jaarlijkse winst.

 

BLIJF ELEKTRISCH EN ELECTRIC HYBRID RIJDEN ONTDEKKEN

Parked New Range Rover charging at the phev station point

ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID AUTO'S

Bekijk onze elektrische en electric hybrid modellen die onze visie op Land Rover capaciteiten en Modern Luxury vertegenwoordigen.

Range Rover Sport carpathian grey running on road

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

Geen enkele afstand is te groot. Ontdek hoe u bij elke rit uw actieradius kunt maximaliseren.

OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw auto.