NERGENS ZO GOED ALS THUIS

Wij adviseren u om uw auto zoveel mogelijk thuis op te laden, omdat dat meestal de voordeligste en handigste manier van opladen is – net zo eenvoudig als het opladen van uw telefoon.

Illustration of vector icons

SNELLER MET EEN THUISLADER

De snelste manier om thuis op te laden is met een professioneel geïnstalleerde thuislader. Uw retailer kan u helpen bij het vinden van aanbevolen leveranciers van thuisladers in uw regio.

Land Rover Weather Illustration

VEILIG OPLADEN, ONGEACHT HET WEER

Onze aanbevolen thuisladers zijn veilig te gebruiken in alle weersomstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, u bent altijd klaar om elektrisch te rijden.

ONDERWEG OPLADEN

VOLG OVERAL DE VOORTGANG VAN UW LAADPROCES

LAADTIJDEN

Onze cijfers voor DC-snelladers – die gewoonlijk worden aangetroffen bij tankstations langs snel- en hoofdwegen – gelden voor opladen van 0-80 procent. Dit komt doordat de laadsnelheid aanzienlijk afneemt boven de 80 procent om de accu te beschermen en de levensduur ervan te optimaliseren.

Auto's AC-laden thuis en openbaar (7 kW) 0 – 100% DC-snelladen (50 kW) 0 – 80% DC-snelladen (piek)
Range Rover Electric TBC TBC 350 kW
Range Rover Electric Hybrid Vanaf 5 uur2 40 minuten2 43 kW
Range Rover Sport Electric Hybrid Vanaf 5 uur2 40 minuten2 43 kW
Range Rover Velar Electric Hybrid Vanaf 2 uur 30 minuten2 30 minuten2 35 kW
New Range Rover Evoque Electric Hybrid Vanaf 2 uur 12 minuten2 30 minuten2 32 kW
Discovery Sport Electric Hybrid Vanaf 2 uur 12 minuten2 30 minuten2 32 kW
Defender Electric Hybrid Vanaf 2 uur 30 minuten2 30 minuten2 40 kW

BLIJF ELEKTRISCH EN ELECTRIC HYBRID RIJDEN ONTDEKKEN

Parked Discovery Sport at phev charging point

INSTALLATIE VAN EEN THUISLADER

Een professioneel geïnstalleerde thuislader is de gemakkelijkste en handigste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen.

Range Rover Evoque

OPLADEN BIJ OPENBARE LAADPUNTEN

Opladen op uw bestemming is een handige manier om tussentijds op te laden als u weg van huis bent. Ontdek waar u dit kunt doen en hoe u ervoor betaalt.

1InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw retailer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

2De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

3Laadkabel voor elektrische auto's alleen beschikbaar in bepaalde landen. Neem contact op met uw retailer.