UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NERGENS ZO GOED ALS THUIS

Een Land Rover plug-in electric hybrid (PHEV) zal overwegend thuis worden opgeladen.

 

Dit is meestal de goedkoopste en handigste manier om op te laden – net zo eenvoudig als het aansluiten van uw telefoon – en u hoeft nooit meer te tanken voor korte ritten door de stad.

SNELLER MET EEN THUISLADER

De snelste manier om uw electric hybrid thuis op te laden is met een professioneel geïnstalleerde thuislader. Hiermee laadt u snel en gemakkelijk uw Land Rover PHEV op.

VEILIG OPLADEN, ONGEACHT HET WEER

Onze aanbevolen thuisladers zijn veilig te gebruiken in alle weersomstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, u bent altijd klaar om elektrisch te rijden.

ONDERWEG OPLADEN

VOLG OVERAL DE VOORTGANG VAN UW LAADPROCES

LAADTIJDEN VOOR ELECTRIC HYBRID

Onze cijfers voor DC-snelladers – die gewoonlijk zijn geplaatst bij tankstations langs snel- en hoofdwegen – betreffen opladen tot 80%. Dit komt doordat de laadsnelheid aanzienlijk afneemt boven de 80% om de accu te beschermen en de levensduur ervan te optimaliseren.

Auto's Maximale elektrische actieradius AC-laden thuis en openbaar (7 kW) 0 – 100% DC-snelladen (50 kW) 0 – 80%
Range Rover Electric Hybrid Tot 121 km‡ †† Vanaf 5 uur2 Minder dan 60 minuten2
Range Rover Sport Electric Hybrid Tot 123 km‡ †† Vanaf 5 uur2 Minder dan 60 minuten2
New Range Rover Velar Electric Hybrid Tot 64 km‡ †† Vanaf 2 uur 30 minuten2 Vanaf 30 minuten2
New Range Rover Evoque Electric Hybrid Tot 62 km‡ †† Vanaf 2 uur 12 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Discovery Sport Electric Hybrid Tot 61 km‡ †† Vanaf 2 uur 12 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Defender Electric Hybrid Tot 51 km‡ †† Vanaf 2 uur 30 minuten2 Vanaf 30 minuten2

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN THUISLADER VOOR UW AUTO INSTALLEREN

Een professioneel geïnstalleerde thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen.

ONDERWEG OPLADEN

Opladen op uw bestemming is een handige manier om tussentijds op te laden als u weg van huis bent. Ontdek waar u dit kunt doen en hoe u ervoor betaalt.

*Beschikbaar voor bestelling vanaf begin 2022. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

††De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, opties en accessoires. NEDC-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Vervolgens kunnen de juiste belastingtarieven worden bepaald.

 

1Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van de landeljke beschikbaarheid van providerplatforms van derden en het mobiele netwerk.

2Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.