UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NERGENS ZO GOED ALS THUIS

Een Land Rover plug-in hybrid (PHEV) zal overwegend thuis worden opgeladen.

 

Dit is meestal de goedkoopste en handigste manier om op te laden – net zo eenvoudig als het aansluiten van uw telefoon – en u hoeft nooit meer te tanken voor korte ritten door de stad.

SNELLER MET EEN THUISLADER

De snelste manier om uw PHEV thuis op te laden is met een professioneel geïnstalleerde thuislader. Hiermee laadt u snel en gemakkelijk uw Land Rover PHEV op.

VEILIG OPLADEN, ONGEACHT HET WEER

Onze aanbevolen thuisladers zijn veilig te gebruiken in alle weersomstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, u bent altijd klaar om elektrisch te rijden.

ONDERWEG OPLADEN

VOLG OVERAL DE VOORTGANG VAN UW LAADPROCES

LAADTIJDEN VOOR PHEV

Onze cijfers voor DC-snelladers – die gewoonlijk zijn geplaatst bij tankstations langs snel- en hoofdwegen – betreffen opladen tot 80%. Dit komt doordat de laadsnelheid aanzienlijk afneemt boven de 80% om de accu te beschermen en de levensduur ervan te optimaliseren.

Auto's Maximale elektrische actieradius AC-laden thuis en openbaar (7 kW) 0 – 100% DC-snelladen (50 kW) 0 – 80%
New Range Rover PHEV* Tot 100 km Vanaf 2 uur 45 minuten2 -
New Range Rover Sport PHEV Tot 113 km Vanaf 5 uur2 Vanaf 40 minuten2
Range Rover Velar PHEV Tot 61 km†† Vanaf 2 uur 16 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Range Rover Evoque PHEV Tot 68 km†† Vanaf 2 uur 12 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Land Rover Discovery Sport PHEV Tot 64 km†† Vanaf 2 uur 12 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Land Rover Defender PHEV Tot 55 km†† Vanaf 2 uur 30 minuten2 Vanaf 30 minuten2

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN THUISLADER VOOR UW AUTO INSTALLEREN

Een professioneel geïnstalleerde thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen.

ONDERWEG OPLADEN

Opladen op uw bestemming is een handige manier om tussentijds op te laden als u weg van huis bent. Ontdek waar u dit kunt doen en hoe u ervoor betaalt.

*Beschikbaar voor bestelling vanaf begin 2022. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

††De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, opties en accessoires. NEDC-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Vervolgens kunnen de juiste belastingtarieven worden bepaald.

 

1Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van de landeljke beschikbaarheid van providerplatforms van derden en het mobiele netwerk.

2Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

Jaguar Land Rover is krachtens EU-wetgeving verplicht bepaalde gegevens te verzamelen en openbaar te maken met betrekking tot voertuigen die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd. Het VIN (voertuigidentificatienummer) en de brandstof- en energieverbruiksgegevens moeten worden gedeeld met de Europese Commissie als onderdeel van EU-verordening 2021/392. De gegevens die worden gedeeld hebben betrekking op het brandstofverbruik en voor PHEV's op elektrische energiegegevens en afgelegde afstand. Raadpleeg voor meer informatie de verordening die op de website van de EU is gepubliceerd. U kunt ervoor kiezen om uw specifieke voertuiggegevens niet met de Commissie te delen. Om uitsluiting te garanderen, moet u dit vóór het einde van maart aangeven. Neem contact met ons op als u zich wilt uitsluiten van het delen van gegevens door uw VIN en registratienummer op te geven.
© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2022

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

Het is de bedoeling dat Smart Setting als onderdeel van een toekomstige draadloze software-update wordt vrijgegeven.

Softwareontwikkelingen en -releases zijn onderhevig aan verschuivingen in planning en programmering en de datum kan onderhevig zijn aan verandering.

BEKIJK EU BANDENVERORDENING 2020/740 PDF

Alle uitvoeringen van de Velar zijn nu te bestellen. De levering van Plug-in-Hybrid-uitvoeringen aan klanten begint in het voorjaar van 2021. Uw dealer geeft u graag meer informatie over de verwachte leverdatum.

Alle uitvoeringen van de Defender zijn nu te bestellen. De levering van Plug-in-Hybrid-uitvoeringen aan klanten begint in het voorjaar van 2021. Uw dealer geeft u graag meer informatie over de verwachte leverdatum.

Belangrijke opmerking over afbeeldingen en specificaties. Wij leven in een uitzonderlijke tijd. Door de Covid-pandemie hebben wij vertraging opgelopen of zijn wij niet in staat geweest nieuwe foto's te maken van auto's van huidige modeljaren. Daarnaast heeft het wereldwijde tekort aan microchips ook invloed op bouwspecificaties, opties en de timing van introducties. Totdat deze unieke situatie achter de rug is, kunnen veel afbeeldingen mogelijk niet worden bijgewerkt naar de specificaties voor modeljaar 22/23/23.5. Functies, opties, afwerking en kleurenthema's op veel afbeeldingen zullen afwijken. Klanten wordt aangeraden contact op te nemen met hun dealer voor gedetailleerde specificaties voor modeljaar 22/23/23.5, en hun bestelling niet te baseren op uitsluitend de afbeeldingen en specificaties op deze website of in onze brochures en prijslijsten.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf. Afhankelijk van het modeljaar kan sommige uitrusting standaard of optioneel zijn. De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen, en kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en accessoires als dealeroptie die mogelijk niet beschikbaar zijn in alle landen. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.

De kaarten op deze website worden geleverd door externe kaartproviders en zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.