UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

DEZELFDE DOELGERICHTHEID. EEN NIEUWE WERELD VAN VERFIJNING

In een Land Rover plug-in hybrid (PHEV) worden meer dan 70 jaar aan capaciteiten en evenwichtig rijgedrag aangevuld met élégance en direct beschikbaar elektrisch vermogen.

Deze combinatie voegt een nieuw niveau van duurzame luxe toe aan de auto’s waarop u vertrouwt om u overal naartoe te brengen. En dat betekent niet dat u minder vermogen hebt. Alleen minder bezoeken aan het tankstation.

WAT KAN IK TREKKEN MET EEN LAND ROVER PLUG-IN HYBRID-MODEL (PHEV)?

Net als elke andere Land Rover bieden onze PHEV's uitzonderlijke trekcapaciteiten.

Auto Maximaal trekgewicht3 Caravan (1.300 - 1.800 kg)3 Paardentrailer en paard (1.200 - 1.700 kg)3 Motorboot en trailer (1.600 - 2.000 kg)3
New Range Rover PHEV 2.500 kg Ja Ja Ja
New Range Rover Sport PHEV 3.500 kg Ja Ja Ja
Range Rover Velar PHEV 2.000 kg Ja Ja Ja
Range Rover Evoque PHEV 1.600 kg Max. 1.600 kg Ja Nee
Land Rover Discovery Sport PHEV 1.600 kg Max. 1.600 kg Ja Nee
Land Rover Defender PHEV 3.000 kg Ja Ja Ja


Het gewicht van een eengezinscaravan (4-6 personen), middelgrote paardentrailer met één paard en een middelgrote motorboot met trailer zijn slechts enkele voorbeelden.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S    

Ontdek ons programma hybrid (PHEV) en mild hybrid auto’s (MHEV) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover etaleren.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S    

Ontdek ons programma hybrid (PHEV) en mild hybrid auto’s (MHEV) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover etaleren.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

DE PHEV-ACTIERADIUS UITGELEGD

In een Land Rover PHEV is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.

Offroad-opnames gemaakt op eigen/afgesloten terrein met alle vergunningen.

 

1Offroad-rijden en het gebruik van lage gearing zullen de EV-actieradius aanzienlijk beïnvloeden.

2Controleer altijd de route en het eindpunt voordat u gaat waden.

3Afhankelijk van de categorie van het rijbewijs van de bestuurder.

Jaguar Land Rover is krachtens EU-wetgeving verplicht bepaalde gegevens te verzamelen en openbaar te maken met betrekking tot voertuigen die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd. Het VIN (voertuigidentificatienummer) en de brandstof- en energieverbruiksgegevens moeten worden gedeeld met de Europese Commissie als onderdeel van EU-verordening 2021/392. De gegevens die worden gedeeld hebben betrekking op het brandstofverbruik en voor PHEV's op elektrische energiegegevens en afgelegde afstand. Raadpleeg voor meer informatie de verordening die op de website van de EU is gepubliceerd. U kunt ervoor kiezen om uw specifieke voertuiggegevens niet met de Commissie te delen. Om uitsluiting te garanderen, moet u dit vóór het einde van maart aangeven. Neem contact met ons op als u zich wilt uitsluiten van het delen van gegevens door uw VIN en registratienummer op te geven.
© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2022

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

Het is de bedoeling dat Smart Setting als onderdeel van een toekomstige draadloze software-update wordt vrijgegeven.

Softwareontwikkelingen en -releases zijn onderhevig aan verschuivingen in planning en programmering en de datum kan onderhevig zijn aan verandering.

BEKIJK EU BANDENVERORDENING 2020/740 PDF

Alle uitvoeringen van de Velar zijn nu te bestellen. De levering van Plug-in-Hybrid-uitvoeringen aan klanten begint in het voorjaar van 2021. Uw dealer geeft u graag meer informatie over de verwachte leverdatum.

Alle uitvoeringen van de Defender zijn nu te bestellen. De levering van Plug-in-Hybrid-uitvoeringen aan klanten begint in het voorjaar van 2021. Uw dealer geeft u graag meer informatie over de verwachte leverdatum.

Belangrijke opmerking over afbeeldingen en specificaties. Wij leven in een uitzonderlijke tijd. Door de Covid-pandemie hebben wij vertraging opgelopen of zijn wij niet in staat geweest nieuwe foto's te maken van auto's van huidige modeljaren. Daarnaast heeft het wereldwijde tekort aan microchips ook invloed op bouwspecificaties, opties en de timing van introducties. Totdat deze unieke situatie achter de rug is, kunnen veel afbeeldingen mogelijk niet worden bijgewerkt naar de specificaties voor modeljaar 22/23/23.5. Functies, opties, afwerking en kleurenthema's op veel afbeeldingen zullen afwijken. Klanten wordt aangeraden contact op te nemen met hun dealer voor gedetailleerde specificaties voor modeljaar 22/23/23.5, en hun bestelling niet te baseren op uitsluitend de afbeeldingen en specificaties op deze website of in onze brochures en prijslijsten.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf. Afhankelijk van het modeljaar kan sommige uitrusting standaard of optioneel zijn. De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen, en kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en accessoires als dealeroptie die mogelijk niet beschikbaar zijn in alle landen. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.

De kaarten op deze website worden geleverd door externe kaartproviders en zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.