KIES HET JUISTE VERMOGEN VOOR U

KIES HET JUISTE VERMOGEN VOOR U

Wist u dat de manier waarop u rijdt, waar u rijdt en hoe ver u rijdt een grote invloed kan hebben op de prestaties en efficiency van uw auto? Bij regelmatig woon-werkverkeer in druk stadsverkeer haalt u doorgaans voordeel uit een ander type aandrijving dan wanneer u vaak op snelwegen of met een trailer rijdt.

Hier helpen wij u om de juiste auto te vinden voor uw rijbehoeften.

SOORTEN LAND ROVER MOTOREN

  • ELECTRIC HYBRID (PHEV) – BENZINE

    Een Land Rover electric hybrid (phev) is ideaal als u toegang hebt tot of een laadpunt thuis of op het werk kunt installeren, en regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden aflegt.

  • MILD HYBRID (MHEV) – BENZINE

    Een benzine mild hybrid van Land Rover is ideaal als u regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden rijdt en u geen toegang hebt tot een laadpunt thuis of op het werk en er geen kunt installeren.

  • MILD HYBRID (MHEV) – DIESEL

    Een diesel mild hybrid van Land Rover is ideaal als u regelmatig lange afstanden over snelwegen rijdt en u wilt beschikken over het ultieme trekvermogen van Land Rover.

KEUZEHULP

Beantwoord vijf korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende auto het beste een electric hybrid of mild hybrid kunt kiezen.

WORDT DE AUTO EIGENDOM VAN U OF VAN UW BEDRIJF?

KUNT U EEN THUISLADER INSTALLEREN?

Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.

KUNT U EEN AUTO OP HET WERK OPLADEN?