UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

KIES HET JUISTE VERMOGEN VOOR U

Wist u dat de manier waarop u rijdt, waar u rijdt en hoe ver u rijdt een grote invloed kan hebben op de prestaties en efficiency van uw auto? Bij regelmatig woon-werkverkeer in druk stadsverkeer haalt u doorgaans voordeel uit een ander type aandrijving dan wanneer u vaak op snelwegen of met een trailer rijdt.

Hier helpen wij u om de juiste auto te vinden voor uw rijbehoeften.

SOORTEN LAND ROVER MOTOREN

  • PLUG-IN HYBRID (PHEV) – BENZINE

    Een Land Rover plug-in hybrid is ideaal als u toegang hebt tot of een laadpunt thuis of op het werk kunt installeren, en regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden aflegt.

  • MILD HYBRID (MHEV) – BENZINE

    Een benzine mild hybrid van Land Rover is ideaal als u regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden rijdt en u geen toegang hebt tot een laadpunt thuis of op het werk en er geen kunt installeren.

  • MILD HYBRID (MHEV) – DIESEL

    Een diesel mild hybrid van Land Rover is ideaal als u regelmatig lange afstanden over snelwegen rijdt en u wilt beschikken over het ultieme trekvermogen van Land Rover.

KEUZEHULP

Beantwoord vijf korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende auto het beste een plug-in hybrid of mild hybrid kunt kiezen.

WORDT DE AUTO EIGENDOM VAN U OF VAN UW BEDRIJF?

KUNT U EEN THUISLADER INSTALLEREN?

Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.